NĚCO MÁLO O NÁS...

         vítejte u Balíků z Hyršova

PŘEDEVŠÍM ZDRAVÍME VŠECHNY GURMÁNY A PŘÍZNIVCE  

STAŘENÉHO (VYZRÁLÉHO) HOVĚZÍHO MASA!

 

Na naší farmě na šumavském Hyršově chováme  skot plemene Aberdeen Angus.Máme vlastní porážku a zařízení, kde maso ve visu zraje 3-4 týdny, některé kousky i déle. Jedná se o suché zrání. Vše pro Vás připravujeme sami. Vyzrálé hovězí maso z tohoto masného plemene je typické svou chutí,křehkostí. Maso je velmi šťavnaté.

Dodáváme maso s označením "MLADÝ BÝK"  - "BÝK" - " KRÁVA" - "JALOVICE " . Veškeré podrobné informace námi uváděné na etiketě vč. ušní známky každého kusu , data porážky a data balení a uvedeném na každém balíčku je možné si ověřit na dostupných www portálech jako například : www.puvodhovezihomasa.cz nebo www.hovezimaso.cz.

Maso je výborné nejen k  přípravě steaků, ale i ostatních jídel, které známe a všem nám chutnají. Každý si jistě najde to své oblíbené.Specializujeme se především na maso vyzrálé, po porážce necháváme maso minimálně 4 týdny v chladícím boxu za stále monitorované teploty zrát  - jedná se o suché zrání ve visu.

Tímto procesem maso získává specifické vlastnosti, které oceníte Vy při přípravě pokrmů z tohoto masa a jeho konzumaci, maso je křehčí a velkým překvapením možná pro některé z Vás bude i výrazné zkrácení doby přípravy u různých pokrmů, než jste možná dosud byli zvyklí. Pokud budete chtít o celém procesu vědět více, tak nám prostě zavolejte, můžeme si o mase popovídat nebo domluvit prohlídku přímo u nás v provozu.

 

Objednávat můžete telefonicky na čísle 605 134 188 nebo elektronicky  na adrese : 

 
objednavky@balikmasa.cz       

 

Prioritou je pro nás osobnější vazba k zákazníkům. Náš tým je Vám vždy k dispozici, pokud potřebujete s čímkoliv poradit. Nabízíme pouze kvalitní české maso za dostupné ceny. Vydali jsme se touto cestou, protože chceme dodávat našim kamarádům, všem našim zákazníkům pouze kvalitní maso a to na úkor kvantity.Chceme vrátit do obchodu s potravinami osobní přístup a stejně jako má dnes každý svého osobního lékaře, kadeřníka,finančního či pojišťovacího osobního poradce, rádi bychom se stali Vaším "osobním dodavatelem" českého kvalitního hovězího masa s jasným původem.

Jídlo nás každého denně provází, tak proč si tedy nedopřát chutné a především zdravé české domácí potraviny.

 

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

                        

Těšíme se na Vaše objednávky a jakékoliv podněty

 

Vaši Balíci z Hyršova 



Více zde: https://www.faremni-porazka-hyrsov.com/

 

...z Hyršova

DOTAZY OD VÁS...

KDY DOSTANU BALÍK MASA, KDYŽ OBJEDNÁM?

...pokud objednáte maso a následující týden je volná kapacita, dovezeme Vám balíček následující týden ve středu nebo ve čtvrtek.Pokud jsou objednávky plné ( o stavu se můžete vždy informovat telefonicky nebo zde na našich www, kde pravidelně uvádíme stav objednávek) domluvíme nejbližší vyhovující termín dodání. Standardně vzhledem k době zrání min 4 týdny je lepší objednávat maso s předstihem cca 3-4 týdny.

Objednávky přijímáme pouze telefonicky 605 134 188  nebo na objednavky@balikmasa.cz  a vždy obratem posíláme potvrzení a informaci o možném dodání nebo voláme a vše doluvíme podle aktuálního stavu.

JAK SE KE MNĚ BALIK MASA DOSTANE, KDYŽ SI JEJ NEMOHU VYZVEDNOUT V PROVOZOVNĚ NA HYRŠOVĚ?

..tomu, kdo si nemůže balíček vyzvednout přímo u nás na Hyršově nabízíme dopravu chladícím vozem.Vzhledem k tomu, že doprava je od nás zdarma,zajišťujeme tuto službu zatím pouze na trase Klatovy-Plzeň- Praha, kde vždy každého klienta upozorníme předem na uvedený mail nebo pošleme sms o závozu, hmotnosti a ceně dodávky.Je domluven termín předání tak, aby to vyhovovalo.Snažíme se o individuální přístup, nejsme strojová výroba a bohužel zatím nejsme schopni doručovat na adresu do Vašich domovů. Na vzdálenější místa naší republiky je možné zaslat maso a polotovaru na bugrery pouze hluboce mražené ve speciálním termoboxu přepravní službou. Toto zajístíme vždy až po předchozí  domluvě s klientem a po odsouhlasení nákladů za přepravu, tato přeprava je zpoplatněna dle aktuálního sazebníku přepravní společnosti.

JAK NA HLUBOCE ZAMRAŽENÉ MASO?

...pokud si od nás objednáte hluboce mražené maso či mletý polotovar na hamburgery je možné jej doma rovnou dát do své mrazničky. Vždy je vše vakuově balené.Doba skladování je od zabalení a zamražení pak max 1 rok. Až přijde čas, kdy budete chtít takové maso pak zpracovat, doporučujeme min 1 den předem dát do chladničky a nechat pěkně pozvolně rozmrazit. Žádné tepelné šoky v mikrovlnce nebo teplé vodě,jak to někteří třeba dělají.... to se vše jen pokazí....pěkně pomalu nechat povolit. Následně před zpracováním je ještě velmi žádoucí nechat zabalené maso ležet při pokojové teplotě a po rozbalení z vakua nechat maso " nadýchnout" (to platí i o mase pouze chlazeném). Až pak zpracovat na grilu nebo jiným způsobem, který jste si zvolili ( pečení, dušení a pod).


Kontakt

BALÍKMASA.CZ

Faremní porážka Hyršov
Hyršov 2
34506

Vyzvednutí objednaných balíčků na Hyršově je možné v době :

PO 6-14
ÚT 6-14
ČT 6-14
PÁ 6-14
SO ZAVŘENO
NE ZAVŘENO

V jiné dny a dobu je možné vyzvednutí po předchozí domluvě. V takovém případě nám prosím volejte na

TEL : 605 134 188

Děkujeme

Vaši Balíci z Hyršova



FACEBOOK:BALIKMASA.CZ