VYTVOŘILI JSME PRO VÁS TUTO FOTOGALERII ...PROČ?
ROZHODLI JSME SE TO UDĚLAT TROCHU JINAK......
NE NAŠE FOTKY, ALE TY VAŠE FOTKY,
KTERÉ NÁM POSÍLÁTE.JSME RÁDI, ŽE VÁS VAŘENÍ S NAŠÍM MASEM BAVÍ A JÍDLO PRO VÁS NEZNAMENÁ KONZUM, ALE UŽÍVÁTE SI TO A VYCHUTNÁTE STEJNĚ JAKO MY A TA NAŠE PARTA UŽ JE PĚKNĚ VELKÁ! MOC NÁS TO TĚŠÍ A MOTIVUJE
TO JE ODMĚNA ZA TU NAŠÍ PRÁCI.
MOC VŠEM DĚKUJEME!
PÁR VZKAZŮ Z FACEBOOKU - BALIKMASA.CZ
Všem Vám moc děkujeme a budeme se snažit pro Vás dál připravovat to nejlepší maso!
Maso bylo vyborne, byl jsem nadseny barvou masa a hlavne vuni, po rozbaleni tak krasne vonelo... Steak z rostence byl vyborny, take ossobuco bylo skvele... Tesim se na dalsi zpracovani ostatniho masa, treba pupku Emotikona wink Hlavne vim, ze si objednam znovu a urcite i ten gril balicek
Výborné maso. Příjemný a ochotný lidičky, my jsme moc spokojení a rádi zase nakoupíme.
Dobrý den, Váš řezník Vám s největší radostí oznamuje, že jsme se stali partnery faremní porážky Hyršov ze Šumavy, která nám připravuje vždy vyzrálé Angus maso.Zatím se můžete těšit na Angus h.krk, h.plec, h.kližku, h. Ořech, h. mleté i připravené burgery v krabičce a v nejbližší době i to nejlepší maso na steaky! České maso světových parametrů za skvělé ceny v poměru Angus masa. Hezký den.
Chci poděkovat manželce Veronika Jirotková za objednání a Balikmasa CZza výborné vyzrálé hovězí maso. Jsem nadšen, že zrání masa probíhá téměř za humny. Apeluji na všechny, nejezte už ty podrážky co nám tu všichni nabízejí, když tu máme takovou dobrotu...
DOTAZY OD VÁS...
KDY DOSTANU BALÍK MASA, KDYŽ OBJEDNÁM?
...pokud objednáte maso a následující týden je volná kapacita, dovezeme Vám balíček následující týden ve středu nebo ve čtvrtek.Pokud jsou objednávky plné ( o stavu se můžete vždy informovat telefonicky nebo zde na našich www, kde pravidelně uvádíme stav objednávek) domluvíme nejbližší vyhovující termín dodání. Standardně vzhledem k době zrání min 4 týdny je lepší objednávat maso s předstihem cca 3-4 týdny.
Objednávky přijímáme pouze telefonicky 605 134 188 nebo na objednavky@balikmasa.cz a vždy obratem posíláme potvrzení a informaci o možném dodání nebo voláme a vše doluvíme podle aktuálního stavu.
JAK SE KE MNĚ BALIK MASA DOSTANE, KDYŽ SI JEJ NEMOHU VYZVEDNOUT V PROVOZOVNĚ NA HYRŠOVĚ?
..tomu, kdo si nemůže balíček vyzvednout přímo u nás na Hyršově nabízíme dopravu chladícím vozem.Vzhledem k tomu, že doprava je od nás zdarma,zajišťujeme tuto službu zatím pouze na trase Klatovy-Plzeň- Praha, kde vždy každého klienta upozorníme předem na uvedený mail nebo pošleme sms o závozu, hmotnosti a ceně dodávky.Je domluven termín předání tak, aby to vyhovovalo.Snažíme se o individuální přístup, nejsme strojová výroba a bohužel zatím nejsme schopni doručovat na adresu do Vašich domovů. Na vzdálenější místa naší republiky je možné zaslat maso a polotovaru na bugrery pouze hluboce mražené ve speciálním termoboxu přepravní službou. Toto zajístíme vždy až po předchozí domluvě s klientem a po odsouhlasení nákladů za přepravu, tato přeprava je zpoplatněna dle aktuálního sazebníku přepravní společnosti.
JAK NA HLUBOCE ZAMRAŽENÉ MASO?
...pokud si od nás objednáte hluboce mražené maso či mletý polotovar na hamburgery je možné jej doma rovnou dát do své mrazničky. Vždy je vše vakuově balené.Doba skladování je od zabalení a zamražení pak max 1 rok. Až přijde čas, kdy budete chtít takové maso pak zpracovat, doporučujeme min 1 den předem dát do chladničky a nechat pěkně pozvolně rozmrazit. Žádné tepelné šoky v mikrovlnce nebo teplé vodě,jak to někteří třeba dělají.... to se vše jen pokazí....pěkně pomalu nechat povolit. Následně před zpracováním je ještě velmi žádoucí nechat zabalené maso ležet při pokojové teplotě a po rozbalení z vakua nechat maso " nadýchnout" (to platí i o mase pouze chlazeném). Až pak zpracovat na grilu nebo jiným způsobem, který jste si zvolili ( pečení, dušení a pod).