BALIKMASA.CZ

B A L Í K - " R O D I N K A " 5 NEBO 10 KG - SMĚS VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO MASA

V TOMTO BALÍČKU NAJDETE  SMĚS VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO  MASA  Z CELÉHO BÝKA.  PLEMENO : ABERDEEN ANGUS MLADÝ BÝK DO 24 MĚSÍCŮ/ BÝK NAD 24 MĚSÍCŮ, KRÁVA, JALOVICE  ( VŽDY OZNAČENO NA ETIKETĚ)  SUCHÉ ZRÁNÍ VE VISU 3-4 ALE I 8 TÝDNŮ CENA  250 KČ/ KG V BALÍKU NAJDETE...

B A L Í K - G R I L O V A C Í STEAKOVÝ MIX

V GRILOVACÍM  STEAKOVÉM  BALÍČKU NAJDETE STANDARDNĚ : ROŠTĚNÁ NÍZKÁ ROŠTĚNÁ VYSOKÁ RUMP STEAK  CENA 600,- KČ / KG NA POŽÁDÁNÍ PŘIDÁME I PUPEK NEBO VÁM PROSTĚ NAMIXUJEME  STEAKY PŘESNĚ  PODLE VAŠICH PŘÁNÍ. POKUD JSOU 2 STEAKY OD KAŽDÉHO VÁŽÍ BALÍČEK NĚKDY AŽ 2 KG- VHODNÉ...

B A L Í K - S T E A K Y / BALENÍ PO 1-2 KS

HYRŠOVSKÁ STEAKOVÁ RODINKA: Vyberte si steaky a my Vám je rádi připravíme :    STEAKY 550,- KČ/ KG  BALENÍ MAX 1,5 KG VCELKU NEBO JEDNOTLIVÉ PLÁTKY   RIB EYE STEAK- ROŠTĚNÁ VYSOKÁ  (VCELKU,PLÁTKY) SIRLOIN STEAK - ROŠTĚNÁ NÍZKÁ   (VCELKU,PLÁTKY)  RUMP STEAK -...

B A L Í K - B U R G E R - MLETÝ MASNÝ POLOTOVAR

BALÍČEK MLETÉHO MASNÉHO POLOTOVARU : BALENÍ : 0,5 - 3,o  KG CENA : 240 KČ/ KG CHLAZENÝ/ HLUBOCE  MRAŽENÝ OBSAH:  MLETÉ HOVĚZÍ VYZRÁLÉ MASO 99 %  A  1% JEDLÉ SOLI, NIC VÍC V NAŠEM MLETÉM NENAJDETE      

B A L Í K - D Á R E K PRO GURMÁNA / DÁRKOVÉ POUKAZY

POKUD CHCETE MASO NEBO STEAKOVÉ BALÍČKY DÁRKOVĚ ZABALIT, RÁDI VÁM VŠE PŘIPRAVÍME A PORADÍME S VOLBOU MASA DO DÁRKOVÉHO BALENÍ PODLE PŘÁNÍ. KONEČNÁ CENA JE VŽDY VČ. DPH 15 % A VŽDY AŽ PO ZABALENÍ VYBRANÉHO SORTIMENTU  / BALÍČEK, VÁHA/ CENA SAMOZŘEJMĚ NA STEKU UVEDENA NEBUDE, ETIKETA V TAKOVÉM...

CENÍK BALÍČKŮ - SOUHRN

CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2018 suché zrání ve visu min 4 týdny     KS/V BALENÍ HMOTNOST BALENÍ / KG CENA / KG vč. 15 % DPH BALÍK  RODINKA- SMĚS    5 NEBO 10 250,00...

 

nabízíme  Vám  chlazené nebo na požádání hluboce zamražené 

 

  VYZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO 

v celých čtvrtích nebo balíčky 

naporcovaného masa všem zájemcům o kvalitní hovězí maso plemene Aberdeen angus, které je vždy minimálně 4 týdny vyzrálé, suché zrání ve visu, následně rozbouráno a baleno. 

 

dále pak  

 

VYZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO GASTRO-BALENÍ 

pro restaurace atd. vše chlazené nebo nově -hluboce zamražené - technologií hlubokého zamražení, vhodné právě pro gastropodniky, kdy veškeré údaje na etiketě, podmínky zpracování odpovídají platné legislativě a uskladnění v zařízeních provozoven - v mrazícím boxu  je v souladu s požadovanými předpisy veterinární správy a vše splňuje podmínky dohledatelnosti.

 

PRO VELKOODBĚRATELE  CELÉ 1/4 ( JUT) SUCHÉ ZRÁNÍ VE VISU 3-4 TÝDNY MIN.

 

ZAJISTÍME VÁM DOPRAVU CHLADÍCÍM VOZEM

 

ZAJISTÍME INDIVIDUÁLNÍ NEBO SPOLEČNÝ LOV V NAŠICH HONITBÁCH

 

ZAJISTÍME INDIVIDUÁLNÍ PORÁŽKU VAŠEHO SKOTU

 

Jsme k zastižení na tel: 605 134 188

nebo 

objednavky@balikmasa.cz

 

DOTAZY OD VÁS...

KDY DOSTANU BALÍK MASA, KDYŽ OBJEDNÁM?

...pokud objednáte maso a následující týden je volná kapacita, dovezeme Vám balíček následující týden ve středu nebo ve čtvrtek.Pokud jsou objednávky plné ( o stavu se můžete vždy informovat telefonicky nebo zde na našich www, kde pravidelně uvádíme stav objednávek) domluvíme nejbližší vyhovující termín dodání. Standardně vzhledem k době zrání min 4 týdny je lepší objednávat maso s předstihem cca 3-4 týdny.

Objednávky přijímáme pouze telefonicky 605 134 188  nebo na objednavky@balikmasa.cz  a vždy obratem posíláme potvrzení a informaci o možném dodání nebo voláme a vše doluvíme podle aktuálního stavu.

JAK SE KE MNĚ BALIK MASA DOSTANE, KDYŽ SI JEJ NEMOHU VYZVEDNOUT V PROVOZOVNĚ NA HYRŠOVĚ?

..tomu, kdo si nemůže balíček vyzvednout přímo u nás na Hyršově nabízíme dopravu chladícím vozem.Vzhledem k tomu, že doprava je od nás zdarma,zajišťujeme tuto službu zatím pouze na trase Klatovy-Plzeň- Praha, kde vždy každého klienta upozorníme předem na uvedený mail nebo pošleme sms o závozu, hmotnosti a ceně dodávky.Je domluven termín předání tak, aby to vyhovovalo.Snažíme se o individuální přístup, nejsme strojová výroba a bohužel zatím nejsme schopni doručovat na adresu do Vašich domovů. Na vzdálenější místa naší republiky je možné zaslat maso a polotovaru na bugrery pouze hluboce mražené ve speciálním termoboxu přepravní službou. Toto zajístíme vždy až po předchozí  domluvě s klientem a po odsouhlasení nákladů za přepravu, tato přeprava je zpoplatněna dle aktuálního sazebníku přepravní společnosti.

JAK NA HLUBOCE ZAMRAŽENÉ MASO?

...pokud si od nás objednáte hluboce mražené maso či mletý polotovar na hamburgery je možné jej doma rovnou dát do své mrazničky. Vždy je vše vakuově balené.Doba skladování je od zabalení a zamražení pak max 1 rok. Až přijde čas, kdy budete chtít takové maso pak zpracovat, doporučujeme min 1 den předem dát do chladničky a nechat pěkně pozvolně rozmrazit. Žádné tepelné šoky v mikrovlnce nebo teplé vodě,jak to někteří třeba dělají.... to se vše jen pokazí....pěkně pomalu nechat povolit. Následně před zpracováním je ještě velmi žádoucí nechat zabalené maso ležet při pokojové teplotě a po rozbalení z vakua nechat maso " nadýchnout" (to platí i o mase pouze chlazeném). Až pak zpracovat na grilu nebo jiným způsobem, který jste si zvolili ( pečení, dušení a pod).


Kontakt

BALÍKMASA.CZ

Faremní porážka Hyršov
Hyršov 2
34506

Vyzvednutí objednaných balíčků na Hyršově je možné v době :

PO 6-14
ÚT 6-14
ČT 6-14
PÁ 6-14
SO ZAVŘENO
NE ZAVŘENO

V jiné dny a dobu je možné vyzvednutí po předchozí domluvě. V takovém případě nám prosím volejte na

TEL : 605 134 188

Děkujeme

Vaši Balíci z Hyršova



FACEBOOK:BALIKMASA.CZ