CO JEŠTĚ NABÍZÍME?

 

Individuální porážka skotu 

 

Porážka na našich jatkách je možná po předchozí domluvě a po stanovení termínu porážky, který musí být samozřejmě koordinován tak, aby byla zajištěna přítomnost dozorujícího veterinárního lékaře, který dohlíží na kvalitu a způsob provedení porážky a je i pro Vás zárukou, že porážka je na našich jatkách vždy provedena dle zákonem stanovených nařízení a odpovídá přísným hygienickým normám. Maso z poraženého kusu následně zkontrolováno a označeno zváženo na digitálním kalibrovaném zařízení. Chlazení probíhá v našich chladících boxech a následující den je možné si maso vyzvednout. Pokud byste  měli zájem o umístění masa v chladícím boxu na delší dobu, nechat maso projít procesem zrání - i toto je možné, pokud to umožní aktuální kapacita a vytížení našeho zařízení. Je potřeba již při stanovení termínu porážky toto zmínit, abychom mohli místo v chladícím boxu pro Vaše maso zajistit případně podle toho najít jiný vhodný termín porážky.

 

Cena za provednou porážku  bude vždy individuálně stanovena  a obsahuje :

 

cenu porážky  dle hmotnosti kusu-( živé váhy)  nebo po porážce- zvážení a zjištění  hmotnosti jednotlivých JUT

 

cenu za likvidaci odpadu ( odběr kůže je potřeba hlásit dopředu )

 

cenu za provedené veterinární vyšetření bude vyúčtována po odbržení dokladů od Krajské veterinární správy,uhrazený poplatek následně přefakturujeme v plné výši.Kopii vyšetření samožřejmě zašleme, abyste měli na maso doklad o provedené veterinární kontrole

 

cenu za případné dlouhodobé zrání

 

Jatka jsou certifikovaná s možností vývozu masa do ostatních států EU

 

 

Zvěřina- dodání / lov- individuální nebo společný                              

 

                                DANČÍ                          16.8. - 31.12.

                                JELEN SIKA                  01.8. - 15.01.

                                JELEN EVROPSKÝ         01.8. - 15.01.

                                SRNČÍ                          15.5. - 31.12.

                                DIVOKÉ PRASE             CELOROČNĚ

 

PO PŘEDCHOZÍM OBJEDNÁNÍ NABÍZÍME DODÁNÍ  VŽDY CELÉHO KUSU, NEBO PŘÍPADNĚ 2 1/2

( STAŽENÝ )

Kontakt - obchodní oddělení, objednávky : 605 134 188 begin_of_the_skype_highlighting            605 134 188      end_of_the_skype_highlighting

 Na požádání  je možné dodávaný kus rozbourat a jednotlivé části samostatně vakuově zabalit.

Cena za KG takto rozbouraného kusu případně 1/2 je následně individuálně před objednáním upřesněna.

 

OSOBNÍ ODBĚR PŘÍMO NA FAREMNÍ PORÁŽCE HYRŠOV NEBO VÁM MŮŽEME ZAJISTIT DOPRAVU  CHLADÍCÍM VOZEM  NA TRASE- 

Klatovy-Plzeň-Praha

Kontakt -  pro sjednání individuálního nebo společného lovu v našich honitbách :  

ING. JOSEF FAUL

TEL:             725 150 176      

E.MAIL: FAUJOS@SEZNAM.CZ

 

DOTAZY OD VÁS...

KDY DOSTANU BALÍK MASA, KDYŽ OBJEDNÁM?

...pokud objednáte maso a následující týden je volná kapacita, dovezeme Vám balíček následující týden ve středu nebo ve čtvrtek.Pokud jsou objednávky plné ( o stavu se můžete vždy informovat telefonicky nebo zde na našich www, kde pravidelně uvádíme stav objednávek) domluvíme nejbližší vyhovující termín dodání. Standardně vzhledem k době zrání min 4 týdny je lepší objednávat maso s předstihem cca 3-4 týdny.

Objednávky přijímáme pouze telefonicky 605 134 188  nebo na objednavky@balikmasa.cz  a vždy obratem posíláme potvrzení a informaci o možném dodání nebo voláme a vše doluvíme podle aktuálního stavu.

JAK SE KE MNĚ BALIK MASA DOSTANE, KDYŽ SI JEJ NEMOHU VYZVEDNOUT V PROVOZOVNĚ NA HYRŠOVĚ?

..tomu, kdo si nemůže balíček vyzvednout přímo u nás na Hyršově nabízíme dopravu chladícím vozem.Vzhledem k tomu, že doprava je od nás zdarma,zajišťujeme tuto službu zatím pouze na trase Klatovy-Plzeň- Praha, kde vždy každého klienta upozorníme předem na uvedený mail nebo pošleme sms o závozu, hmotnosti a ceně dodávky.Je domluven termín předání tak, aby to vyhovovalo.Snažíme se o individuální přístup, nejsme strojová výroba a bohužel zatím nejsme schopni doručovat na adresu do Vašich domovů. Na vzdálenější místa naší republiky je možné zaslat maso a polotovaru na bugrery pouze hluboce mražené ve speciálním termoboxu přepravní službou. Toto zajístíme vždy až po předchozí  domluvě s klientem a po odsouhlasení nákladů za přepravu, tato přeprava je zpoplatněna dle aktuálního sazebníku přepravní společnosti.

JAK NA HLUBOCE ZAMRAŽENÉ MASO?

...pokud si od nás objednáte hluboce mražené maso či mletý polotovar na hamburgery je možné jej doma rovnou dát do své mrazničky. Vždy je vše vakuově balené.Doba skladování je od zabalení a zamražení pak max 1 rok. Až přijde čas, kdy budete chtít takové maso pak zpracovat, doporučujeme min 1 den předem dát do chladničky a nechat pěkně pozvolně rozmrazit. Žádné tepelné šoky v mikrovlnce nebo teplé vodě,jak to někteří třeba dělají.... to se vše jen pokazí....pěkně pomalu nechat povolit. Následně před zpracováním je ještě velmi žádoucí nechat zabalené maso ležet při pokojové teplotě a po rozbalení z vakua nechat maso " nadýchnout" (to platí i o mase pouze chlazeném). Až pak zpracovat na grilu nebo jiným způsobem, který jste si zvolili ( pečení, dušení a pod).


Kontakt

BALÍKMASA.CZ

Faremní porážka Hyršov
Hyršov 2
34506

Vyzvednutí objednaných balíčků na Hyršově je možné v době :

PO 6-14
ÚT 6-14
ČT 6-14
PÁ 6-14
SO ZAVŘENO
NE ZAVŘENO

V jiné dny a dobu je možné vyzvednutí po předchozí domluvě. V takovém případě nám prosím volejte na

TEL : 605 134 188

Děkujeme

Vaši Balíci z Hyršova



FACEBOOK:BALIKMASA.CZ