FOTKY OD VÁS - PARÁDA A DĚKUJEME !

VYTVOŘILI JSME PRO VÁS TUTO FOTOGALERII ...PROČ?

 

ROZHODLI JSME SE TO UDĚLAT TROCHU JINAK......

NE NAŠE FOTKY, ALE TY VAŠE FOTKY,

KTERÉ NÁM POSÍLÁTE.JSME RÁDI, ŽE VÁS VAŘENÍ S NAŠÍM MASEM BAVÍ A JÍDLO PRO VÁS NEZNAMENÁ KONZUM, ALE UŽÍVÁTE SI TO A VYCHUTNÁTE STEJNĚ JAKO MY A TA NAŠE PARTA UŽ JE PĚKNĚ VELKÁ! MOC NÁS TO TĚŠÍ A MOTIVUJE
TO JE ODMĚNA ZA TU NAŠÍ PRÁCI.
 

  MOC VŠEM DĚKUJEME! 

 

PÁR VZKAZŮ Z FACEBOOKU - BALIKMASA.CZ  

Všem Vám moc děkujeme a budeme se snažit pro Vás dál připravovat to nejlepší maso!

DĚKUJEME ZA KAŽDOU ZPĚTNOU VAZBU, KTERÁ JE PRO NÁS VELMI DŮLEŽITÁ  A VŽDY NÁS POSUNE O KUS DÁL.
A SAMOZŘEJMĚ POCHVALNÉ ZPRÁVY NÁS VELMI TĚŠÍ A JSME RÁDI, ŽE JSTE SPOKOJENI, MÁ PAK NAŠE PRÁCE SMYSL !
 
  • Ovečka Romana Šmejkalovánebylo dobrré, bylo SUPERRRRRRR, kupovali jsme zadní a skvělé, dělali jsme burgry na grilu, tam jsem tedy přikoupila ještě kousek mastnějšiho předniho a namlela , trocha pokrájené cibule, lehce sůl a lehce pepř,zamícháno a do každého burgru do středu jsem jestě zabalila kousek domácího bylinkového másla. a dělali jsme i steaky na pánvi a tam stačila opravdu už jen sůl a trocha pepře po opečení, maso samo o sobě nese skvělou vyzrálou chuť. a ze zbytku jsem dělala i gulášek a ten byl tedy taky moc dobrý. vřele doporučujeme .)
  • Adéla Altmanová já také moc doporučuji.. Král steaků Tbone steak byl naprosto úžasný, balíček masa tak krásně voněl, že mě ta vůně naprosto odbourala. opravdu úžasné stařené hovězí za naprosto bezkonkurenční cenu. mám odzkoušené zadní, osso bucco, žebra, pupek, kližku..
  • Jarča Balounová a na zapití doporučuji ve farmářském obchodě rovněž zakoupit jedno z kvalitních vín malých moravských vinařů-vinotéka Moravy. Pan prodavač rád a dobře poradí a společně je to pak dokonalé!!! Emotikona smile
 
Takže přátelé Faremni porážka Hyršov jedině doporučuji. V životě jsem neměl lepší hovězí ,-)
 
 
 
 
Martin Kolář napsal(a) recenzi na Faremní porážka Hyršov – Hvězdičky (5)

Maso bylo vyborne, byl jsem nadseny barvou masa a hlavne vuni, po rozbaleni tak krasne vonelo... Steak z rostence byl vyborny, take ossobuco bylo skvele... Tesim se na dalsi zpracovani ostatniho masa, treba pupku Emotikona wink Hlavne vim, ze si objednam znovu a urcite i ten gril balicek 

 

Kateřina Vondrašová Přesvědčila jsem se o tom, že kvalitní steak udělám pouze z kvalitního a vyzraleho masa. Super zážitek při čtvrteční večeři. Díky. Můžu jenom doporučit.
 
 
 
Vladimíra Janoušková napsal(a) recenzi na Faremní porážka Hyršov– Hvězdičky (5)

Výborné maso. Příjemný a ochotný lidičky, my jsme moc spokojení a rádi zase nakoupíme.

Na Maso

6 hodPraha

Dobrý den, Váš řezník Vám s největší radostí oznamuje, že jsme se stali partnery faremní porážky Hyršov ze Šumavy, která nám připravuje vždy vyzrálé Angus maso.Zatím se můžete těšit na Angus h.krk, h.plec, h.kližku, h. Ořech, h. mleté i připravené burgery v krabičce a v nejbližší době i to nejlepší maso na steaky! České maso světových parametrů za skvělé ceny v poměru Angus masa. Hezký den.

 

Anna Kuhnová Masíčko je úžasný jinde už hovězí nekoupím ani já ani moje známé a pan Ruda je super

 

 

 
 
 
Petr Jirotka přidal 2 nové fotky — s uživateli Veronika Jirotková a Balikmasa CZ.
10 srpen

Chci poděkovat manželce Veronika Jirotková za objednání a Balikmasa CZza výborné vyzrálé hovězí maso. Jsem nadšen, že zrání masa probíhá téměř za humny. Apeluji na všechny, nejezte už ty podrážky co nám tu všichni nabízejí, když tu máme takovou dobrotu...

 

MASO ZE ŠUMAVY

Děkujeme za Váš zájem o české vyzrálé hovězí maso. Vaši Balíci

Nebyly nalezeny žádné otázky.