SPOLUPRACUJEME S NAŠIMI PŘÁTELI Z TRMS

27.04.2015 19:09

PARTU Z  TRMS JEDINĚ DOPORUČUJEME A JEJICH ŘEZNICKÉ UMĚNÍ MÁ JIŽ MNOHO PŘÍZNIVCŮ.JSME RÁDI, ŽE MŮŽEME  I MY PŘISPĚT NĚČÍM DO JEJICH SKVĚLÉHO OBCHŮDKU A RESTAURACE SANSHO , MASO A KOBLIHA.

JE TO U NICH SILNĚ NÁVYKOVÉ ! SKVĚLÁ PRÁCE! DÍKY VÁM!

 

21.3.2015 Facebook TRMS ....

Máme rádi naše krávy a máme rádi hovězí maso. Jarní malá masová taška proto bude hlavně o něm - najdete v ní plno užitečných kousků z našich pastevních angusů ze Šumavy.

Jedí jen trávu, zelené a mají pastvu s úžasným výhledem. Skvěle se o ně stará náš úžasný farmář Štěpán. Všechno hovězí je samozřejmě vyvěšené, a to pouze za sucha! Zdarma vám k tomu přidáme naše guanciale a dodáme recepty jak na maso, tak na skvělou jednoduchou pastu s naším guanciale.

V tašce najdete:
Hovězí mleté 500g
Hovězí kostky na guláš 800g
Hovězí minute steaky 300g
TRMS Burgers 4 ks
Slanina z přeštíka (bez E) 250g
2 Gammon steak 200g
(z přeštíka, nasolená kýta)
guanciale (slanina z líčka z přeštíka, bez E) na ochutnání
taška TRMS

 

„Máme rádi naše krávy a máme rádi hovězí maso. Jarní malá masová taška proto bude hlavně o něm - najdete v ní plno užitečných kousků z našich pastevních angusů ze Šumavy.

Jedí jen trávu, zelené a mají pastvu s úžasným výhledem. Skvěle se o ně stará náš úžasný farmář Štěpán. Všechno hovězí je samozřejmě vyvěšené, a to pouze za sucha! Zdarma vám k tomu přidáme naše guanciale a dodáme recepty jak na maso, tak na skvělou jednoduchou pastu s naším guanciale.

V tašce najdete:
Hovězí mleté  500g
Hovězí kostky na guláš  800g
Hovězí minute steaky  300g
TRMS Burgers  4 ks
Slanina z přeštíka (bez E) 250g
2 Gammon steak  200g
(z přeštíka, nasolená kýta)
guanciale (slanina z líčka z přeštíka, bez E) na ochutnání
taška TRMS 

Cena za vše je 850 Kč

Objednávky prosím emailem na: info@trms.cz nebo na telefon 222 523 619, uveďte prosím jméno, telefonní číslo a datum, kdy chcete tašku vyzvednout a kde, zda v Náplavní 5, či v Petrské 23 (Maso a kobliha)

Brzy představíme i velikonoční jehněčí bedýnku!“


Více zde: https://www.faremni-porazka-hyrsov.com/nasi-partneri/#!

 

 

Úborsko 3.5.2014 ...rychlé fotky z akce, kde jsme naše přátele z TRMS navštívili a kde Míša a Paul ukazovali, jak rozbourat jehně ,jak vše zpracovat a hlavně neplýtvat... 

 

 

 

 



 

 

 

DOTAZY OD VÁS...

KDY DOSTANU BALÍK MASA, KDYŽ OBJEDNÁM?

...pokud objednáte maso a následující týden je volná kapacita, dovezeme Vám balíček následující týden ve středu nebo ve čtvrtek.Pokud jsou objednávky plné ( o stavu se můžete vždy informovat telefonicky nebo zde na našich www, kde pravidelně uvádíme stav objednávek) domluvíme nejbližší vyhovující termín dodání. Standardně vzhledem k době zrání min 4 týdny je lepší objednávat maso s předstihem cca 3-4 týdny.

Objednávky přijímáme pouze telefonicky 605 134 188  nebo na objednavky@balikmasa.cz  a vždy obratem posíláme potvrzení a informaci o možném dodání nebo voláme a vše doluvíme podle aktuálního stavu.

JAK SE KE MNĚ BALIK MASA DOSTANE, KDYŽ SI JEJ NEMOHU VYZVEDNOUT V PROVOZOVNĚ NA HYRŠOVĚ?

..tomu, kdo si nemůže balíček vyzvednout přímo u nás na Hyršově nabízíme dopravu chladícím vozem.Vzhledem k tomu, že doprava je od nás zdarma,zajišťujeme tuto službu zatím pouze na trase Klatovy-Plzeň- Praha, kde vždy každého klienta upozorníme předem na uvedený mail nebo pošleme sms o závozu, hmotnosti a ceně dodávky.Je domluven termín předání tak, aby to vyhovovalo.Snažíme se o individuální přístup, nejsme strojová výroba a bohužel zatím nejsme schopni doručovat na adresu do Vašich domovů. Na vzdálenější místa naší republiky je možné zaslat maso a polotovaru na bugrery pouze hluboce mražené ve speciálním termoboxu přepravní službou. Toto zajístíme vždy až po předchozí  domluvě s klientem a po odsouhlasení nákladů za přepravu, tato přeprava je zpoplatněna dle aktuálního sazebníku přepravní společnosti.

JAK NA HLUBOCE ZAMRAŽENÉ MASO?

...pokud si od nás objednáte hluboce mražené maso či mletý polotovar na hamburgery je možné jej doma rovnou dát do své mrazničky. Vždy je vše vakuově balené.Doba skladování je od zabalení a zamražení pak max 1 rok. Až přijde čas, kdy budete chtít takové maso pak zpracovat, doporučujeme min 1 den předem dát do chladničky a nechat pěkně pozvolně rozmrazit. Žádné tepelné šoky v mikrovlnce nebo teplé vodě,jak to někteří třeba dělají.... to se vše jen pokazí....pěkně pomalu nechat povolit. Následně před zpracováním je ještě velmi žádoucí nechat zabalené maso ležet při pokojové teplotě a po rozbalení z vakua nechat maso " nadýchnout" (to platí i o mase pouze chlazeném). Až pak zpracovat na grilu nebo jiným způsobem, který jste si zvolili ( pečení, dušení a pod).


Kontakt

BALÍKMASA.CZ

Faremní porážka Hyršov
Hyršov 2
34506

Vyzvednutí objednaných balíčků na Hyršově je možné v době :

PO 6-14
ÚT 6-14
ČT 6-14
PÁ 6-14
SO ZAVŘENO
NE ZAVŘENO

V jiné dny a dobu je možné vyzvednutí po předchozí domluvě. V takovém případě nám prosím volejte na

TEL : 605 134 188

Děkujeme

Vaši Balíci z Hyršova



FACEBOOK:BALIKMASA.CZ