Řeznictví se nachází v Praze 1 u Petrské věže, pár kroků od naší restaurace BeefHouse Prague grill&bar.
UŽ TO ZAČÍNÁ....
PŘIJÍMÁME OBJEDNÁVKY A REZERVACE NA VÁNOCE 2023
BUDE TO ZASE JÍZDA HODNĚ DOBROT
Máme ve skladu naplněno a balíme
grilovací sezóna ještě neskončila...posíláte důkazy

GRILOVACÍ SEZONA 2023
 (1).jpg)
.jpg)
Tak grilovat můžeme
kdykoliv, že?
"HYRŠOVSKÝ POMĚR"
MASO x HOUSKA
Nejsme žádní troškaři
Pro gurmány....jen to nejlepší!
Přejeme všem super grilovačku s
MAXI T - BONE STEAKEM
PRVNÍ POSLOVÉ
LETOŠNÍ BURGER-SEZONY
....poslal nám Honza z Nýrska
díky Honzo

...od kluků z KONEČNĚ VÝVAR
díky kluci
a ještě jeden burgerfešák ze Kdyně od pana Petra Jirotky, díky moc


.jpg)
Zdravíme všechny grumány a příznivce
hovězího vyzrálého masa!
Na naší farmě na šumavském Hyršově chováme skot plemene Aberdeen Angus.Maso z těchto jatečných zvířat je typické svým mramorováním .Zráním si získává křehkost, šťavnatost a specifickou chuť. Dodáváme maso s označením "MLADÝ BÝK" a " BÝK " opravdu vše uvádíme na etiketě každého balíčku a námi uváděné údaje je možné si ověřit na dostupných www portálech jako například : www.puvodhovezihomasa.cz nebo www.hovezimaso.cz.
Maso je výborné k přípravě steaků, ale i ostatních masových specialit.Specializujeme se na maso vyzrálé, po porážce necháváme maso minimálně 3-4 týdny v chladícím boxu za stále monitorované teploty zrát
jedná se o suché zrání .
Tímto procesem maso získává specifické vlastnosti, které oceníte Vy při přípravě pokrmů z tohoto masa a jeho konzumaci. Velkým překvapením možná pro některé z Vás bude i výrazné zkrácení doby přípravy u různých pokrmů, než jste možná dosud byli zvyklí. Podrobnější informace k tomuto procesu si můžete přečíst v naší sekci " Odborné informace" nebo nám prostě zavolejte.
Takto zpracované a připravené maso si u nás můžete objednávat v pohodlí Vašich domovů či kanceláří.
Prioritou je pro nás osobnější vazba k zákazníkům. Náš tým je Vám vždy k dispozici, pokud potřebujete s čímkoliv poradit. Nabízíme výhradně kvalitní české maso za dostupné ceny. Vydali jsme se touto cestou, protože chceme dodávat našim kamarádům, všem našim zákazníkům pouze kvalitní maso a to na úkor kvantity.Chceme vrátit do obchodu s potravinami osobní přístup a stejně jako má dnes každý svého osobního lékaře, kadeřníka,finančního či pojišťovacího osobního poradce, rádi bychom se stali Vaším "osobním dodavatelem českého masa" Nejen finance, vzhled, pojišťovny ,ale především jídlo nás každého denně provází. Proč si tedy nedopřát chutné a především zdravé české domácí potraviny
Chystáme se na zimu
Prostě na Hyršově....
balíky kam se jen podiváš

.jpg)
BALÍCI Z HYRŠOVA
FAREMNÍ PORÁŽKA HYRŠOV
JSME TAM TROCHU VIDĚT....ALE ZÁVODNICE,JEJICH KONĚ A HLAVNĚ JEJICH SPOLEČNÉ VÝKONY ....TO JE JISTĚ LEPŠÍ PODÍVANÁ

