CO JEŠTĚ NABÍZÍME?

 

Individuální porážka skotu 

 

Porážka na našich jatkách je možná po předchozí domluvě a po stanovení termínu porážky, který musí být samozřejmě koordinován tak, aby byla zajištěna přítomnost dozorujícího veterinárního lékaře, který dohlíží na kvalitu a způsob provedení porážky a je i pro Vás zárukou, že porážka je na našich jatkách vždy provedena dle zákonem stanovených nařízení a odpovídá přísným hygienickým normám. Maso z poraženého kusu následně zkontrolováno a označeno zváženo na digitálním kalibrovaném zařízení. Chlazení probíhá v našich chladících boxech a následující den je možné si maso vyzvednout. Pokud byste  měli zájem o umístění masa v chladícím boxu na delší dobu, nechat maso projít procesem zrání - i toto je možné, pokud to umožní aktuální kapacita a vytížení našeho zařízení. Je potřeba již při stanovení termínu porážky toto zmínit, abychom mohli místo v chladícím boxu pro Vaše maso zajistit případně podle toho najít jiný vhodný termín porážky.

 

Cena za provednou porážku  bude vždy individuálně stanovena  a obsahuje :

 

cenu porážky  dle hmotnosti kusu-( živé váhy)  nebo po porážce- zvážení a zjištění  hmotnosti jednotlivých JUT

 

cenu za likvidaci odpadu ( odběr kůže je potřeba hlásit dopředu )

 

cenu za provedené veterinární vyšetření bude vyúčtována po odbržení dokladů od Krajské veterinární správy,uhrazený poplatek následně přefakturujeme v plné výši.Kopii vyšetření samožřejmě zašleme, abyste měli na maso doklad o provedené veterinární kontrole

 

cenu za případné dlouhodobé zrání

 

Jatka jsou certifikovaná s možností vývozu masa do ostatních států EU

 

 

Zvěřina- dodání / lov- individuální nebo společný                              

 

                                DANČÍ                          16.8. - 31.12.

                                JELEN SIKA                  01.8. - 15.01.

                                JELEN EVROPSKÝ         01.8. - 15.01.

                                SRNČÍ                          15.5. - 31.12.

                                DIVOKÉ PRASE             CELOROČNĚ

 

PO PŘEDCHOZÍM OBJEDNÁNÍ NABÍZÍME DODÁNÍ  VŽDY CELÉHO KUSU, NEBO PŘÍPADNĚ 2 1/2

( STAŽENÝ )

Kontakt - obchodní oddělení, objednávky : 605 134 188         

 Na požádání  je možné dodávaný kus rozbourat a jednotlivé části samostatně vakuově zabalit.

Cena za KG takto rozbouraného kusu případně 1/2 je následně individuálně před objednáním upřesněna.

 

OSOBNÍ ODBĚR PŘÍMO NA FAREMNÍ PORÁŽCE HYRŠOV NEBO VÁM MŮŽEME ZAJISTIT DOPRAVU  CHLADÍCÍM VOZEM  NA TRASE- 

Klatovy-Plzeň-Praha

Kontakt -  pro sjednání individuálního nebo společného lovu v našich honitbách :  

ING. JOSEF FAUL

 TEL :  725 150 176

 

E.MAIL: FAUJOS@SEZNAM.CZ

 

Děkujeme za Váš zájem o české vyzrálé hovězí maso. Vaši Balíci

Nebyly nalezeny žádné otázky.